Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet Fiberon® vlonderplank Symmetry 24 x 136 mm. Type: Warm Sienna

Composiet Fiberon® vlonderplank Symmetry 24 x 136 mm. Type: Warm Sienna
Composiet Fiberon® vlonderplank Symmetry 24 x 136 mm. Type: Warm Sienna

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

In de massieve Fiberon Symmetry dekdelen zijn de warme uitstraling van tropisch hardhout verenigd met absoluut foutvrije en onderhoudsvriendelijke duurzaamheid. Door de onoverwinnelijke combinatie van de stabiele Fiberon® kern omhuld door de onverwoestbare PermaTech® buitenlaag, hebben de delen een dubbele bescherming gekregen en zijn zo immuun voor verkleuring, vuil, vlekken en zelfs krassen. Dit terras kent geen zorgen! Het robuuste oppervlak heeft door de echte houtnerfstructuur en de wisselende kleureffecten de look-and-feel van echt tropisch hardhout.

De massieve planken hebben een tropische uitstraling, zijn volledig kleurecht en dankzij de PermaTech® buitenlaag praktisch onverwoestbaar en onderhoudsvrij. De delen hebben een ‘Multicolor’ effect, met een strakke, regelmatige houttekening. de planken worden met clips aan de zijkant vastgezet. Fiberon is een Amerikaans produkt wat al meer dan 1 miljoen vierkante meter heeft verkocht alleen al in de Verenigde Staten. Hier een filmpje over Fiberon.

Wij adviseren de planken te bevestigen op hardhouten of composieten onderregels, aangezien deze Fiberon® planken een levensduur van 25 jaar hebben en naaldhout maar 12 jaar. Uiteraard kunt u alle benodigde clips en andere toebehoren in onze webwinkel terug vinden.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Felix Clercx
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Massief

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten