Composiet Fiberdeck lamel 2.1 x 31 (30) x 178 cm. Type: Boston Multi Grey Light

WPC Ultrashield Fiberdeck lamel voor de modulair systeem van Felix Clercks type Boston Brown Wild. Nu verkrijgbaar bij Tuinhoutcentrale.nl

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

3700

De Multi Grey Light  ultrashield composiet schuttingplanken voor het Fiberdeck Boston stapelschutting systeem zijn er in tal van kleuren waaronder deze fraaie teak kleur. De teak planken zijn 21 mm dik en 310 mm breed met een werkende breedte van 300 mm. De WPC Multi Grey Light lamellen zijn voorzien van een mes en groef verbinding zodat de planken netjes in elkaar passen. De teak composiet planken zijn daarnaast geborsteld waardoor het ook als hout aanvoelt.

Monteer de Boston Fiberdeck planken tussen in de aluminium gepoedercoate palen uit deze serie. Vergeet niet het begin-, en eindprofiel en de palen en paalkap mee te bestellen. Voor extra stevigheid adviseren wij u om een stabiliseringsset mee te bestellen. Deze bestaat uit 4 metalen strips en deze schuift u in iedere derde plank. Hierdoor krijgt uw Fiberdeck schutting extra stevigheid.

Fiberdeck Ultrashield Technologie

In tegenstelling tot traditionele WPC-producten, zijn onze Ultrashield terras- en schermprofielen omhuld met een beschermende laag die geen houtaandeel bevat. Door de zuivere PE laag aan de buitenzijde worden veel problemen, die zich gebruikelijk voordoen bij WPC en hout voorkomen:

*Geen verkleuring als gevolg van UV, zelfs bij gedeeltelijke overkapping zal geen kleurverschil optreden.

*Geen aanhechting van vuil; reinig de vloer zoals uw binnenvloer en klaar.

*Hardnekkige vlekken, zoals de resten van een barbecue reinigt u met de minste inspanning, zelfs rode wijn of vetvlekken laten geen "blijvende herinneringen" achter.

De Boston Multi Grey Light heeft de perfecte menghouding van 60% hout en 40% kunststof/kleurstof en toevoegingen en zorgt voor de perfecte combinatie van duurzaamheid en stabiliteit. u kunt deze planken gewoon met de hogedruk spuit reinigen.

Hier een filmpje met de uitleg over de plaatsing van de Fiberdeck Boston schutting.

Gewicht: 4
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten