Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Composiet Fiberdeck lamel 2.1 x 16 (15) x 178 cm. Type: Boston Platinum

Fiberdeck Boston Platinum schutting van composiet kopen? Bestel uw Fiberdeck Boston WPC schuttingplanken nu bij de erkende dealer. Nu met 20 jaar garantie.

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

1200

Met de Boston Platinum composiet lamellen van Fiberdeck creëert u eenvoudig een sterke WPC-schutting. De Boston platinum schuttingplanken zijn 178 cm lang en 16 cm breed waarvan de werkende breedte 15 cm. De geschuurde Fiberdeck composiet schuttingplanken zijn bestand tegen wind van 120 km/uur en zijn UV werend waardoor de planken niet of nauwelijks verkleuren.

U kunt de planken combineren met andere kleuren en met de schitterende aluminium decor lamellen van Fiberdeck, namelijk de decor Hera en decor Paxos. De lamellen schuift u in de aluminium palen van 75 x 75 mm met een wanddikte van 2 mm. De gepoedercoate palen zijn voorzien van een kunststof zwarte afdichtkap. Mocht u de paal niet in de grond kunnen plaatsen dan is ook de gepoedercoate paalhouder een goede optie.

De Fiberdeck Boston Platinum planken leveren wij met 20 jaar beperkte productgarantie. Bekijk hier een filmpje hoe de schutting moet worden gemonteerd. Vergeet niet om de benodigde afwerkprofielen mee te bestellen. Wij adviseren u om in iedere vierde plank een verstevigingsprofiel aan te brengen die wij hieronder ook aanbieden. Bij de producthandleiding vindt u ook de montage instructies, garantiebepalingen en de algemene broche van de Fiberdeck Boston. 

Gewicht: 4
Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten