Composiet Fiberdeck lamel 2.1 x 16 (15) x 178 cm. Type: Boston Platinum

Fiberdeck Boston Platinum schutting van composiet kopen? Bestel uw Fiberdeck Boston WPC schuttingplanken nu bij de erkende dealer. Nu met 20 jaar garantie.

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

1200

Met de Boston Platinum composiet lamellen van Fiberdeck creëert u eenvoudig een sterke WPC-schutting. De Boston platinum schuttingplanken zijn 178 cm lang en 16 cm breed waarvan de werkende breedte 15 cm. De geschuurde Fiberdeck composiet schuttingplanken zijn bestand tegen wind van 120 km/uur en zijn UV werend waardoor de planken niet of nauwelijks verkleuren.

U kunt de planken combineren met andere kleuren en met de schitterende aluminium decor lamellen van Fiberdeck, namelijk de decor Hera en decor Paxos. De lamellen schuift u in de aluminium palen van 75 x 75 mm met een wanddikte van 2 mm. De gepoedercoate palen zijn voorzien van een kunststof zwarte afdichtkap. Mocht u de paal niet in de grond kunnen plaatsen dan is ook de gepoedercoate paalhouder een goede optie.

De Fiberdeck Boston Platinum planken leveren wij met 20 jaar beperkte productgarantie. Bekijk hier een filmpje hoe de schutting moet worden gemonteerd. Vergeet niet om de benodigde afwerkprofielen mee te bestellen. Wij adviseren u om in iedere vierde plank een verstevigingsprofiel aan te brengen die wij hieronder ook aanbieden. Bij de producthandleiding vindt u ook de montage instructies, garantiebepalingen en de algemene broche van de Fiberdeck Boston. 

Gewicht: 4
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten