Composiet Fiberdeck lamel 2.1 x 16 (15) x 178 cm. Type: Boston Multi Grey Dark

WPC Ultrashield Fiberdeck lamel voor de modulair systeem van Felix Clercks type Boston Multi Grey. Nu verkrijgbaar bij Tuinhoutcentrale.nl

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

1550

De populaire Multi Grey Dark is een WPC schuttingplank voor de stapelbare schutting van Fiberdeck. De plank is opgebouwd uit holle stevige kamers en voorzien van mes en groef planken. De composiet schuttingplanken zijn geschikt om een dichte privacy schutting te maken met behulp van de aluminium Fiberdeck Boston palen. De planken zijn voorzien van een mes en groef verbinding waardoor de planken netjes in elkaar. De Multi Grey Dark schuttingplanken zijn 21 mm dik en 16 cm breed en de werkende breedte is 15 cm. Voor een schutting van circa 178 cm heeft u 12 planken nodig en een set Boston start en eindprofielen nodig. Voor extra sterkte kunt u in iedere 3e plank een stabilisator plaatsen, dit is een metalen strip die in de plank gaat (1 set is voldoende voor 1 schutting).

Fun-Fence Ultrashield Technologie

In tegenstelling tot traditionele WPC-producten, zijn onze Ultrashield terras- en schermprofielen omhuld met een beschermende laag die geen houtaandeel bevat. Door de zuivere PE laag aan de buitenzijde worden veel problemen, die zich gebruikelijk voordoen bij WPC en hout voorkomen:

*Geen verkleuring als gevolg van UV, zelfs bij gedeeltelijke overkapping zal geen kleurverschil optreden.

*Geen aanhechting van vuil; reinig de vloer zoals uw binnenvloer en klaar.

*Hardnekkige vlekken, zoals de resten van een barbecue reinigt u met de minste inspanning, zelfs rode wijn of vetvlekken laten geen "blijvende herinneringen" achter.

De Fiberdeck Multy Grey Dark heeft de perfecte menghouding van 60% hout en 40% kunststof/kleurstof en toevoegingen en zorgt voor de perfecte combinatie van duurzaamheid en stabiliteit.

Hier een filmpje met de uitleg over de plaatsing van de Fiberdeck Boston schutting.

Gewicht: 4
Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: GRS, FSC
Basismateriaal: Wood Plastic Composite (WPC)
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten