Composiet Coal Black gevelbekleding 34,5 x 88 x 5900 mm Type: Eva-Last Stripes XM

Nieuw WPC FSC Eva-Last Stripes XM gevelbekleding Coal Black van Elephant. Exclusief online verkrijgbaar bij uw Elephant dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

6800

Nieuw in Nederland, is deze WPC gevelbekleding van Eva-Last by Elephant. De duurzame en ecologisch verantwoord FSC Eva-Last composiet Stripes XM gevelbekleding heeft een werkende breedte van 7.6 cm en een lengte van 5.90 meter. De Eva-Last Stipes XM is wat dikker dan de rest, namelijk 3,45 cm i.p.v. 2,45 cm. Met deze profiel creëert u een 3-d effect wanneer u de gevelbekledingpanelen combineert.

De Eva-Last Stripes Coal Black planken zijn voorzien van een gemêleerde kleurlaag. Om de gewenste hout structuur na te bootsen, heeft elke plank verschillende schaduwnuances. Hierdoor krijgt de gevel een natuurlijke uitstraling. De Coal Black panelen, zijn vergelijkbaar met de Japanse Shou Sugi Ban techniek, of wel gebrand hout. Kenmerken zijn de diepe zwarte kleur en grove structuur.

De Eva-Last planken hebben een polymeer coating welke deze beschermt tegen vocht, vlekken en verkleuring, maar ook tegen insecten en schimmels. Eva-Last gevelbekleding is licht van gewicht en makkelijk en efficiënt te plaatsen. De mes & groef systeem zorgt voor functionaliteit en een mooie afwerking. De vormgeving van de planken creëert niet allen een bijzondere schaduw effect, maar zorgt er tevens voor dat water niet tussen de naden blijft liggen. Dit zorgt ervoor dat de delen niet gaan verweren en dus langer meegaan.

De speciaal ontworpen stalen bevestigingsprofiel (clip), zorgt er voor dat de planken vrijuit kunnen werken en creëert een naadloze bevestiging zonder schroeven. Deze clip wordt direct op het raamwerk bevestigd. Eenmaal geïnstalleerd worden de planken makkelijk op de bevestigingsprofiel geklikt. Alle nodige accessories vindt u bij aanverwante producten en bij product handleiding vindt u de bouwinstructies.

Eva-Last gevelbekleding komt in 4 uitvoeringen; XL, S, S/L en XM. Combineren is mogelijk.

De uitslagen van de brandtesten voor bepaling van de brandklasse zijn nog niet bekend alhoewel dit wel in de folder staat, momenteel is dit nog in de testfase.

Voor projecten die onder het bouwbesluit vallen en waar minimaal D wordt gevraagd kunnen wij dit product niet aanbieden. Projecten zoals schuurtjes e.d. welke niet onder het bouwbesluit vallen kan dit product wel worden toegepast. 

Gewicht: 1
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: FSC, CE
Basismateriaal: WPC
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Stalen bevestigingsprofielen

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€125,-

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten