Composiet Coal Black gevelbekleding 24,5 x 163 x 5900 mm Type: Eva-Last Stripes XL

Nieuw WPC FSC Eva-Last Stripes XL gevelbekleding Coal Black van Elephant. Exclusief online verkrijgbaar bij uw Elephant dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

11200
Nieuw op de Nederlandse markt is de WPC-gevelbekleding van Eva-Last, vervaardigd door Elephant. De duurzame en ecologisch verantwoorde FSC-gecertificeerde Eva-Last composiet Stripes XL-gevelbekleding heeft een werkende breedte van 15.2 cm en een lengte van 5.90 meter. De Eva-Last Stripes Coal Black planken zijn voorzien van een gemêleerde kleurlaag die elke plank unieke schaduwnuances geeft, vergelijkbaar met de traditionele Japanse Shou Sugi Ban techniek, waarbij gebrand hout wordt toegepast. Dit resulteert in een diepe zwarte kleur en een karakteristieke grove structuur die een natuurlijke uitstraling aan de gevel geeft. Eva-Last planken zijn voorzien van een polymeer coating die bescherming biedt tegen vocht, vlekken, verkleuring, insecten en schimmels. Het lichte gewicht van de gevelbekleding maakt het eenvoudig en efficiënt te plaatsen. Het mes-en-groef-systeem zorgt niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor een mooie afwerking, terwijl het water tussen de naden voorkomt, wat de duurzaamheid verhoogt. De speciaal ontworpen stalen bevestigingsclip zorgt voor een naadloze montage zonder zichtbare schroeven, waarbij de planken vrij kunnen werken. Dit systeem biedt niet alleen een esthetisch voordeel maar ook functionele eigenschappen. De installatie-instructies zijn te vinden in de producthandleiding, samen met alle benodigde accessoires die verkrijgbaar zijn bij aanverwante producten. Eva-Last gevelbekleding is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: XL, S, S/L en XM, waardoor combinatiemogelijkheden ontstaan. Hoewel de resultaten van de brandtesten voor de bepaling van de brandklasse momenteel nog in de testfase zijn en nog niet zijn vrijgegeven, vermeldt de folder hier informatie over. Het product kan momenteel niet worden aangeboden voor projecten die onder het bouwbesluit vallen en waar minimaal brandklasse D vereist is. Voor projecten zoals schuurtjes, die niet onder het bouwbesluit vallen, kan dit product wel worden toegepast.
Gewicht: 1
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: FSC, CE
Basismateriaal: WPC
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Stalen bevestigingsprofielen

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten