Tuindeur beslag (set). Type: Universeel

Deze zeer complete Elephant tuindeur beslagset universeel is geschikt voor houten schuttingdeuren en tuinpoorten. Bestel nu bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

8175

Deze zeer uitgebreide beslagset universeel voor houten deuren en tuinpoorten wordt geleverd met de hengen, duimen, schroeven, slot, etcetera. Het grote voordeel van deze set is dat u niet meer hoeft na te denken over de samenstelling van uw beslag en alles in 1 keer kunt aankopen. Ook is het pakket relatief goedkoop omdat alle artikelen tegelijk aangeboden kunnen worden.

Let op: deze set is geschikt voor houten deuren van het merk Elephant. Deze set is niet geschikt voor composiet deuren van Elephant en/of andere merken. De composiet deuren van Elephant worden inclusief beslag geleverd.

Gewicht: 20
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Metaal
RVS: Gegalvaniseerd
Bijzonderheden: Door deze set aan te kopen, bespaart u uzelf de energie om zelf een pakket samen te stellen.

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.