Bamboe vlonderplank 20 x 155 mm. Type: Moso bamboo x-treme

Bamboe vlonderplank 20 x 155 mm. Type: Moso bamboo x-treme
Bamboe vlonderplank 20 x 155 mm. Type: Moso bamboo x-treme

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Voor een duurzaam en exclusief terras kiest u voor de oersterke bamboe terrasplanken van Moso. De plank heeft een dikte van 20 mm, een breedte van 155 mm en een lengte van 1850 mm. U kunt de vlonderplanken 2 zijdig gebruiken, namelijk met een ribbelprofiel en een gladde zijde. De Moso X-treme planken gaan circa 20-25 jaar mee. U kunt ieder jaar de bamboe planken behandelen met de Moso olie of u laat de bamboo terrasdelen vergrijzen voor een natuurlijke uitstraling. Voor vrijwel onzichtbare montage, gebruikt u de speciale Cobra Clips. Monteer de Moso Bamboe xtrme delen op Moso Bamboe of hardhouten onderregels die ook te koop zijn bij de tuinhoutcentrale.

Voor een duurzaam en exclusief terras kiest u voor de oersterke bamboe terrasplanken van Moso. De plank heeft een dikte van 20 mm, een breedte van 155 mm en een lengte van 1850 mm. U kunt de vlonderplanken 2 zijdig gebruiken, namelijk met een ribbelprofiel en een gladde zijde.

De Moso X-treme planken gaan circa 20-25 jaar mee. U kunt ieder jaar de bamboe planken behandelen met de Moso olie of u laat de bamboo terrasdelen vergrijzen voor een natuurlijke uitstraling.

Voor vrijwel onzichtbare montage, gebruikt u de speciale Cobra Clips. Monteer de Moso Bamboe xtrme delen op Moso Bamboe of hardhouten onderregels die ook te koop zijn bij de tuinhoutcentrale.

Hier vindt u een filmpje over de vlonderplanken.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Bamboo X-treme
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Bamboe
RVS: Nee
Bijzonderheden: Gepatenteerd productieproces

Verwante producten