Attentie:

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom alleen op afspraak geopend. Let op: lever- en afhaaltijden zijn langer dan u gewend bent.

Door de enorme drukte zijn de leverings- en afhaaltijden langer dan uw van ons gewent bent. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt afhalen. Als u u per iDeal betaald in de webshop, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen en de levertijden.

Aqua-pan plaat light 5 x 86 x 113 cm. Type: diverse kleuren

Lichtgewicht aquapan dakpannen voor kapschuur, overkapping en tuinhuis in rood en antraciet. Bestel uw aqua-pan dakpanplaten nu gemakkelijk online.
Aqua-pan plaat light 5 x 86 x 113 cm. Type: diverse kleuren

Beschikbaarheid: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.

Aqua-pan platen van Aquaplan zijn er in 2 kleuren namelijk rood en antraciet. Het grote voordeel van het lichtgewicht aqua-pan is dat het oppervlak niet glinstert. De aluminium platen zijn namelijk gecoat met een aluminium zink laag. Aqua pan is heel gemakkelijk te verwerken zonder te knippen en te zagen door de platen te overlappen.

De afmeting van de aluminium granulaat platen is 89 x 118 cm, maar reken in verband met de overlap met 80 x 110 cm. Ieder plaat is 5 pannen breed en 7 pannen hoog. De platen van Aqua-pan wegen slechts 6 kilo per vierkante meter. Om condens en vochtdoorslag te voorkomen adviseren wij u altijd om dakleer als ondergrond te gebruiken. De levensduur is ongeveer 20 jaar.

Om het dak mooi af te werken kunt u de aqua-pan nokvorst en afsluiter bij bestellen. De gekleurde aqua pan schroeven en windveren in kleur maken het dak tot een mooi geheel. De hellingshoek van het dak moet minimaal 10 graden zijn in verband met een goede afwatering.

Voor meer informatie kunt u op de website van aquaplan terect, hier vindt u tevens een installatiefilm. Klik hier.

Voorraad: Let op: aangepaste levertijden.
Meer informatie.
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1750   

 

Afhalen

GLS*

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€75

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€100

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1750    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

Bestelbus-groot of Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten