Aqua-pan plaat light 5 x 86 x 113 cm. Type: diverse kleuren

Lichtgewicht aquapan dakpannen voor kapschuur, overkapping en tuinhuis in rood en antraciet. Bestel uw aqua-pan dakpanplaten nu gemakkelijk online.
Aqua-pan plaat light 5 x 86 x 113 cm. Type: diverse kleuren

Beschikbaarheid: Leverbaar 2-9 werkdagen

Aqua-pan platen van Aquaplan zijn er in 2 kleuren namelijk rood en antraciet. Het grote voordeel van het lichtgewicht aqua-pan is dat het oppervlak niet glinstert. De aluminium platen zijn namelijk gecoat met een aluminium zink laag. Aqua pan is heel gemakkelijk te verwerken zonder te knippen en te zagen door de platen te overlappen.

De afmeting van de aluminium granulaat platen is 89 x 118 cm, maar reken in verband met de overlap met 80 x 110 cm. Ieder plaat is 5 pannen breed en 7 pannen hoog. De platen van Aqua-pan wegen slechts 6 kilo per vierkante meter. Om condens en vochtdoorslag te voorkomen adviseren wij u altijd om dakleer als ondergrond te gebruiken. De levensduur is ongeveer 20 jaar.

Om het dak mooi af te werken kunt u de aqua-pan nokvorst en afsluiter bij bestellen. De gekleurde aqua pan schroeven en windveren in kleur maken het dak tot een mooi geheel. De hellingshoek van het dak moet minimaal 10 graden zijn in verband met een goede afwatering.

Voor meer informatie kunt u op de website van aquaplan terect, hier vindt u tevens een installatiefilm. Klik hier.

Voorraad: Leverbaar 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Verwante producten