Antraciet Fiberdeck® paalvoethouder 12 x 12 x 20 cm Type: Boston

Paalhouder zwart gepoedercoat staal voor de aluminium palen van Fiberdeck®. Koop de Fiberdeck® paalvoethouder voor de Boston schutting nu bij de erkende dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

2251

Deze platte gepoedercoate paalvoethouder is versterkt en special ontwikkeld voor de aluminium palen van Fiberdeck® Boston schutting. De afmeting van de Fiberdeck® paalhouder is 120 x 120 en 200 mm hoog. De paalhouder is gemaakt van 0.8 cm dik gepoedercoat (RAL 9005) staal. De tapeinden zijn inbegrepen evenals de kunststof kapjes op de bouten te beschermen. Monteer de paalvoethouders altijd op een vlakke ondergrond. Eventuele beschadigingen aan de paalhouder van Fiberdeck® kunt u met een lakstift bijwerken

Gewicht: 3
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Felix Clercx
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: staal
RVS: Nee
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten