Aluminium paal lichtgrijs 68 x 68 mm. Type: Gepoedercoat

Alumimium tuinpaal voor schuttingen en hekken. Nu verkrijgbaar in de webshop van de Tuinhoutcentrale.
Aluminium paal lichtgrijs 68 x 68 mm. Type: Gepoedercoat

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

Deze tuinscherm palen zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium en voorzien van een moderne grijze kleur. De palen hebben een kern van duurzaam hout voor extra stabiliteit en sterkte.

De grijze look zorgt voor een moderne uitstraling van uw tuin. De palen zijn uitstekend te combineren met composiet kunststoffen schuttingen en hekken van Elephant. Bijvoorbeeld de Design en Forte schermen. De metalen tuinpaal is onderhoudsvrij en kan in snelbeton worden gezet voor meer stevigheid.

U kunt de palen ook in een paalhouder van 70 x 70 mm plaatsen. Uiteraard kunt u hier de tuindeur, poort en tuinafscheiding aan ophangen met onze speciale Elephant bevestigingssets. Kom gerust eens langs in onze showroom in Woerden om de Elephant tuinhoutprodukten te bekijken.

Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: n.v.t.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: kern van duurzaam cypresse hout

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten