Aluminium Fiberdeck® lamel 2.1 x 45 x 178 cm. Type: Boston Antraciet Open 45

Aluminium Fiberdeck® antraciet lamel. Bestel uw stapelbare Fiberdeck® schutting nu bij de erkende Felix Clercx dealer.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

1140

Met deze antraciet gepoedercoat aluminium Fiberdeck® lamel type Boston Open 45 creëert u een schitterende en moderne open lamellenscherm. 

Het systeem bestaat uit 2 verschillende brede lamellen en 2 verschillend afstandhouders. Deze zijn tevens te combineren met alle Fiberdeck® Boston schuttingplanken. Er zijn eindeloze variaties mogelijk, bijvoorbeeld een gehele scherm of 3/4 dicht en daar boven een trellis.

U monteert de planken eenvoudig in de speciale Boston aluminium palen. Voor een schutting van 178 cm hoog gebruikt u 14 lamellen.

Vergeet niet de boven en onderregel erbij te bestellen. De lamellen zijn 21 mm dik, 45 mm breed en 178 cm lang. De kleur is RAL 7016.

Gewicht: 4
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Fiberdeck®
Keurmerk: Nee
Basismateriaal: Aluminium gepoedercoat
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten