Aluminium afdeklijst 2 x 5 x 200 cm Type: Design

Aluminium afdeklat voor uw schutting is 2 meter lang. De afdekprofiel past o.a. op de wpc Elephant schuttingen en op de meeste houten schuttingen. Nu online te bestellen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

2985

Deze aluminium afdekprofiel is 5 cm breed en 2 cm diep en is 2 meter lang. Deze afdeklat kunt u monteren over uw Design WPC schutting of over uw houten schutting. Deze lijst geeft extra bescherming tegen de weersinvloeden. Ze worden per 2 stuks geleverd. De prijs is dus per 2 stuks!

Makkelijk zelf op de juiste lengte te zagen met een ijzerzaag en te monteren met RVS schroeven. Nu te koop in de webshop.

Gewicht: 1
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Elephant
Keurmerk: N.V.T.
Basismateriaal: Aluminium
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Voor zowel houten als WPC Composiet schuttingen

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten