Wij hebben op dit moment problemen met de bevestigingsmails en contactformulieren. Wij zijn wel bereikbaar op info@tuinhoutcentrale.nl. Excuses voor het ongemak.

 

Restol houtbeschermer mat. Type: lichtgrijs

Restol houtbeschermer 2.5 liter, matte afwerking lichtgrijs voor exterieur toepassingen.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

6500

Restol Mat Lichtgrijs, 2.5 liter

Restol Mat is een multifunctionele watergedragen houtbeschermer die geschikt is voor al uw houten buitentoepassingen. De watergedragen houtbeschermer is uitermate geschikt voor tuinhuisjes, schuttingen, gevels en bergingen. Restol Mat zorgt voor een perfecte bescherming van tuinhout en geeft het hout een transparante dekking. De natuurlijke structuur van het hout blijft zichtbaar. Het resultaat is duurzaam en heeft een matte afwerking. 

Specificaties Restol Mat Lichtgrijs

Restol Mat Lichtgrijs is een watergedragen houtbeschermer met een matte afwerking. Restol Mat is gemaakt op waterbasis en droogt in 10 tot 16 uur. Het product is te gebruiken op (verticale) houten buitenproducten. Het product is Uv-bestendig en zorgt voor een goede bescherming tegen de zon. Restol Mat is niet geschikt voor binnen. Met 1 liter Restol Mat kan 12 tot 16 vierkante meter hout behandeld worden. De matte kleuren zijn onderling te mengen. 
Dit blik bevat 2.5 liter.

Restol Mat Lichtgrijs Aanbrengen

Ter voorbereiding is het belangrijk dat het te bewerken oppervlak volledig stofvrij is, dit kan bijvoorbeeld met een borstel. Vervolgens is het van belang dat de Restol goed word doorgeroerd om het pigment te verspreiden. Restol is gemakkelijk aan te brengen met een kwast of roller, schuren is hierbij niet nodig. Voor grote oppervlakten is aanbrengen met een verfspuit ook mogelijk. De kwasten zijn schoon te maken met water. Het aanbrengen kan in 1, 2 of 3 lagen. Restol Mat heeft een transparante kleur, dit betekend dat de houtbeschermer niet volledig dekkend is. Het hout moet voldoende droog zijn, dit betekend dat het hout maximaal 20% vocht mag bevatten.  Restol is, mits het hout droog is, direct te gebruiken op geïmpregneerd hout. Schuren is niet nodig, maar voor een extra glad resultaat kan licht geschuurd worden.

Gewicht: 1
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Endseal
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: Impregneer
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Nee

Er zijn helaas geen handleidingen beschikbaar voor dit product.

Heeft u toch vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.

 

Verwante producten