Douglas houtolie Type: Remmers ECO

Ecologisch verantwoord Douglas houtolie van het merk Remmers, met UV beschermer voor het behoud van kleur. Nu verkrijgbaar bij de Tuinhoutcentrale.

Beschikbaarheid: 2-9 werkdagen

2150

Met deze wateremulgeerde olie op basis van duurzame grondstoffen van het merk Remmers kunt u uw hout behandelen. De olie trekt makkelijk in de planken en balken van Vuren en Douglas Lariks.

Deze olie is zowel voor binnen als buiten toe te passen. Denk hierbij aan gevelbetimmering, schrootjes, pergola's, tuinhuisjes, dakoverstek, overkappingen, schuttingen en tuinmeubelen. 

Omdat deze olie op basis van natuurlijke grondstoffen is gemaakt, is deze bijvriendelijk, veganistisch, vochtregulerende en verpakt in gerecycleerde producten. Tevens is deze olie ook weer- en UV bestendig, beschermd het hout tegen uitdroging en is antislip.

De olie wordt met de kwast op uw tuinhout aangebracht en kan na 4 uur nogmaals worden toegepast voor een optimaal resultaat. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Dit unieke beschermingsmiddel garandeert een lange levensduur van uw houtproducten en beschermt deze tegen uitdroging en UV stralen. Voor 1 vierkante meter heeft u ongeveer 60 ml. nodig.

 

 

Gewicht: 2
Voorraad: 2-9 werkdagen
Merk: Nee
Keurmerk: N.v.t.
Basismateriaal: olie
RVS: N.v.t.
Bijzonderheden: Ecologisch verantwoord, veganistisch

Afhalen:

Let op: bij afhalen dient u altijd de bevestigingsmail van uw bestelling mee te nemen als betalingsbewijs. 

Bezorgen:

Wij bezorgen uw bestelling binnen 2-9 werkdagen, i.v.m. Corona en tijdens het hoogseizoen kan het langer duren i.v.m. de drukte zowel bij de Tuinhoutcentrale, onze leveranciers en onze vervoerders.

Let op: wanneer u uw producten snel nodig heeft, belt u dan even over de mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hanteren een maximale levertijd van 2-9 werkdagen, maar uiteraard kan dit ook veel sneller. In de praktijk leveren we altijd eerder. Omdat we geen bedrijf willen zijn dat beloofde levertijden niet nakomt, houden wij de veilige marge van 19 werkdagen aan. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bestellingen onder €1950   

 

Afhalen

GLS*

Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

€25-45

€95

België - Vlaanderen

Gratis

€75

€125

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Bestellingen boven €1950    

 

Afhalen

Bestelbus-klein

 Vrachtwagen

Nederland - vasteland

Gratis

Gratis

Gratis

België - Vlaanderen

Gratis

Gratis

€24,95

Duitsland

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

 

* De maximale gordelomvang (2 x de hoogte + 2 x de breedte + 1 x de langste zijde van het pakket) mag maximaal 300 cm bedragen en niet zwaarder dan 32 kg .

Levering op de Waddeneilanden en in Wallonië dient altijd in overleg plaats te vinden.

Dorpen of steden met lengte- of gewichtrestricties e.d. kunnen een langere levertijd hebben en/of hogere kosten met zich meebrengen. De kosten hiervan worden niet automatisch toegevoegd aan uw bestelling, maar worden in overleg met u besproken.