Attentie langere levertijden en showroom op afspraak.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prijsstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Voor meer informatie over de huidige prijsstijgingen klik hier.

Categorie:
Merk:
  1. Elephant 1
  2. CarpGarant 1
  3. Remmers 1
Prijs:
€ 0 t/m € 30
Hardhout olie nodig? Wij zijn erkend verkooppunt en dealer van Elephnat hardhout olie voor terassen, hardhouten hekken en schuttingen. De orginele Elephant olie trekt diep in het hout en beschermd en voedt het hardhout. Na enkele keren is het hardhout verzadigd en zal de levensduur verlengt worden en blijft de diep rood bruine kleur behouden.