Attentie langere levertijden, showroom op afspraak.

Wegens de maatregelen tegen het covid-19 virus is onze showroom vanaf 10 juli 2021 uitsluitend op afspraak te bezoeken. Aangezien wij beperkt zijn in vierkantenmeters, mogen er maximaal 4 personen aanwezig zijn voor maximaal 1 uur. Waar mogelijk zullen we buiten de afspraak houden. Online leveringen gaan gewoon door. U kunt alleen online betaalde bestellingen op afspraak afhalen, dan kunnen we alles contactloos laten verlopen. Maandag 2 augustus t/m 8 augustus 2021 zijn wij beperkt open, 9 augustus 2021 t/m 15 augustus 2021 zijn wij gesloten.

Klik hier voor meer informatie over onze maatregelen, afhaalmogelijkheden, de levertijden en verklaring van de huidige prijsstijgingen.

Categorie:
Merk:
  1. Elephant 1
  2. CarpGarant 1
  3. Remmers 1
Prijs:
€ 0 t/m € 30
Hardhout olie nodig? Wij zijn erkend verkooppunt en dealer van Elephnat hardhout olie voor terassen, hardhouten hekken en schuttingen. De orginele Elephant olie trekt diep in het hout en beschermd en voedt het hardhout. Na enkele keren is het hardhout verzadigd en zal de levensduur verlengt worden en blijft de diep rood bruine kleur behouden.