Attentie langere levertijden en showroom op afspraak.

Nog steeds heeft de tuinbranche te maken met langere levertijden en slechte aanvoer. Door de toegenomen vraag naar tuinhout en tuinproducten vorig jaar, zijn de voorraden nog niet geheel aangevuld en wat er binnen komt vaak al verkocht is. Wij trachten onze site zo veel mogelijk up to date te houden, maar dat is echter niet altijd mogelijk. Ook heeft de branche te maken met regelmatige prisstijgingen. 

Desondanks de versoepelingen die de kabinet heeft aangekondigd, blijft onze showroom alleen op afspraak te bezichtigen. Wij hebben gemerkt dat onze bezoekers het één op één contact waarderen en wij het fijn vinden dat wij alle aandacht voor hen hebben. Mocht u hebben aangeven dat u uw bestelling wit afhalen, dan gaat dat altijd in overleg.

Voor meer informatie over de huidige prijsstijgingen klik hier.

Categorie:
 1. Accessoires
Merk:
 1. Felix Clercx 8
 2. Fiberdeck® 2
 3. Elephant 38
 4. Duowood 2
 5. Eva-Last 3
 6. CarpGarant 26
 7. Tuindeco 16
 8. PFS+ 2
 9. Remmers 2
 10. Tuinhoutcentrale 2
Kleur:
 1. Teak 1
 2. Cedar 1
 3. Dark Grey 1
 4. Light Grey 1
 5. Ipé 1
Toon minder Toon meer
Prijs:
€ 0 t/m € 186
Per doos (200 stuks)
1375
Voor schroeven, bevestigings materialen zoals schutting beslag en hekbeslag, paalhouders, onderhoudsmiddelen en hardhout olie kunt u terrecht bij de Tuinhoutcentrale. Wij leveren de beste A merken snel en vrijwel altijd met korting. Aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg.